Automatisering, beheer en onderhoud zijn noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat uw server en werkplekken zonder problemen gewoon werken en de kosten beheersbaar zijn. Wij denken mee en lossen op!

3dmen-erc-puzzelMet welke service levels houdt u uw ICT-kosten beheersbaar? Welke ICT-omgeving past het best bij uw organisatie op de langere termijn? Wij zorgen voor heldere antwoorden, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Wij kunnen uw complete automatisering in beheer nemen. U behoudt de regie, wij dragen de verantwoordelijkheid en al vanaf €85,- per uur op basis van een service contract. Of als u ervoor kiest om gewoon maandelijks onze hulp in te schakelen op basis van uren facturering, Is dit is natuurlijk ook mogelijk.

Automatisering

Dit is onze CORE BUSINESS. Daarbij zijn meedenken op bestedingsniveau in combinatie met de laatste technologieën zoals server en werkplek virtualisatie, voice over IP telefonie en werken op afstand de insteek. De afgelopen 20 jaar zijn wij hier in zeer ervaren en flexibel geworden. Vooral migraties zijn voor ons dagelijks werk.

Kantoor automatisering

U bent op zoek naar een ICT oplossing in uw kantoor omgeving. Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen u adviseren om zo tot de beste oplossing te komen. Telefonie door middel van Voice over IP in samenwerking met uw Microsoft small business server welke ook uw mailverkeer afhandelt kan z’n oplossing zijn.

ICT Consultancy

Een ICT Consultant van ERC-Automatisering vertaalt tactisch/strategische doelstellingen in werkbare en beheersbare ICT-oplossingen. Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor een optimale beschikbaarheid van belangrijke systemen? Of via welke devices wilt u uw email kunnen lezen 100% werken met uw eigen applicaties en waar?

Uitbesteden

Realiseer optimale kosten- en risicobeheersing door uw ICT werkzaamheden uit te besteden. Onze systeem beheerder beheerd u server en werkplekken op afstand en kent u bedrijfs kritische applicaties. Storingen worden direct opgepakt en afgehandeld.  Dit is waar de meeste van onze klanten voor hebben gekozen..

Één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken

Hier vindt u een overzicht van een aantal van onze klanten waar wij verschillende diensten voor uitvoeren. Omdat wij een full service bureau zijn is het meestal zo dat onze klanten meerdere diensten bij ons afnemen.

Vako Drankenopleidingen
Rijschool Stad van de Zon
GSM Versterkers
Hotel Oostereiland