Zodra je werkt vanuit een kerngedachte, de bron waaruit alles ontspruit. Heb je ’m gevonden, dan volgt succes (bijna) vanzelf. start gewoon met simpele kernwoorden als onderwerp om te beginnen zoals wie, wat, waar en waarom dan volgen de goede ideeën vanzelf.

storyboard-erc-automatiseringIdentiteit, huisstijlen, websites

De basis moet goed zijn: wie ben je en wat wil je uitstralen? Wat is je product of dienst. En wie wil je bereiken? Als dat goed gedefinieerd is, rollen daar concept, vormgeving en tone-of-voice uit. ERC Automatisering onderzoekt, analyseert, ontwikkeld en adviseert.

Wij gebruiken als full stack designers website generatoren als WordPress en Websitebaker ls als onze vertrouwde basis. Hierdoor krijgt u als klant een bijna onbeperkte keuze van ontwerp, plugins en voorbeeld sjablonen.

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen en bedenken (full stack) samen met u, uw website zodat uw klanten 24 uur per dag uw bedrijfsinformatie kunnen vinden. Uw klanten hebben naast de standaard bedrijfsinformatie direct zicht op wat u voor hun kan betekenen en door het content management systeem, kunt u direct inspelen op trends en zelf gemakkelijk uw eigen acties onderhouden.

Internet toepassingen

Voor een webapplicatie als een website of webwinkel zijn er tientallen modules beschikbaar die direct in kunnen worden gezet om de ervaring van de bezoeker te verrijken . De door ons ontwikkelde websites kunnen op verzoek natuurlijk schaalbaar (Responsive) worden gemaakt zodat uw website ook goed leesbaar is op een Smartphone of Tablet.

Website beheer

Wij gebruiken drie soorten website beheer systemen: Websitebaker en WordPress voor informatieve websites en voor uw webwinkel gebruiken wij Opencart. Wij voelen ons prettig met deze keuzes en kunnen u op basis van uw wensen het juiste website beheer systeem (CMS) adviseren. Werkt u echter liever met een ander CMS systeem dan staan wij hier natuurlijk voor open.

Website zelf bijwerken

U beheerd door middel van een online tekstverwerker en media folder uw eigen website en wij maken in samenspraak met u wensen het design. Als u zelf geen affiniteit heeft met websites en de mogelijkheden hierin maken wij graag een voorstel waarin u bijvoorbeeld alleen foto’s, teksten, kleurkeuzes en uw bedrijfslogo aanlevert. Standaard voorstellen van hosting inclusief alle kosten en webdesign keuzen vindt u hier.