Bellen over Internet of afgekort voIP is financieel zeer aantrekkelijk en laag in aanschaf. Wij adviseren en realiseren snel en professioneel. Voortaan kunnen u medewerkers ook thuis aan het werk. Het nieuwe werken!


Voice over IP

Voice over IP

Bij Voice over IP of VoIP wordt het Internet gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien extra mogelijkheden worden aangesproken die u met traditionele telefooncentrales minder snel kunt gebruiken vanwege de prijs stellingen. Bijvoorbeeld voicemail naar email en fax naar email zijn standaard mogelijkheden waar u direct profijt van heeft.

Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden.De naam “VoIP” word vaak valselijk gebruik om naar de eigelijke overdracht van stemmen te wijzen in plaats van naar het protocol ervan.

VoIP is maatwerk

Net zoals uw huidige netwerk en telefooncentrale vraagt ook de implementatie van voice over ip om maatwerk. Wat zijn uw wensen wat zijn de mogelijkheden? De snelste en beste manier om deze vragen te beantwoorden is het maken van een afspraak met ons. Wij komen dan bij u langs om in een gesprek samen met u de mogelijkheden en onmogelijkheden van voice over ip met u door te nemen. Bent u een bedrijf van onder de 10 medewerker dan kan VoIP al zeer interessant zijn.

Voordelen van VoIP

Voice over ip betekent in bijna alle gevallen dat u minder hoeft te investeren, flexibeler kan werken en maandelijks kosten bespaart. Besparingen van 40 procent op uw maandelijkse telefoonnota zijn eerder regel dan uitzondering.


 

VoIP aanvragen

Om gebruik te maken van onze diensten, dient u eerst een account aan te maken. Nadat u de NAW-gegevens heeft ingevuld, krijgt u een bevestigingsmail toegezonden. In deze mail staan de account gegevens die nodig zijn voor het aanmelden van bijvoorbeeld uw IP telefoontoestel of modem. Klanten in Nederland krijgen bij het aanmaken van een account automatisch een gratis 085-telefoonnummer toegewezen waarop u inkomende gesprekken kunt ontvangen. Dit nummer is voor testdoeleinden bedoeld en blijft eigendom van 12Connect BV.

Indien een gebruiker dit nummer voor andere doeleinden wil gebruiken, zal hiervoor een overeenkomst worden aangegaan van 1 jaar met een maandelijkse / jaarlijkse contributie. Na het verstrijken van de overeengekomen contractstermijn is de klant vrij om het nummer mee te nemen naar een andere provider.

Hier kunt u als u op bestellen klik een nieuw account aanmaken bij onze Partner 12Connect.nl en een VoIP nummer aanvragen. Meer details bespreekt u met ERC Automatisering.


 

Tarieven

Tarieven voor bellen binnen Nederland

Nationaal belverkeer

Type

Nederland On-Net (12Connect netwerk)

Nederland Vast

Nederland Mobiel KPN

Nederland Mobiel Orange

Nederland Mobiel T-Mobile

Nederland Mobiel Tele2

Nederland Mobiel Telfort

Nederland Mobiel Vodafone

Nederland Mobiel Overige

Service nummer 090X

Starttarief

GRATIS

€ 0,0173

€ 0,035

€ 0,035

€ 0,035

€ 0,035

€ 0,035

€ 0,035

€ 0,035

€ 0,042

p/m

GRATIS

€ 0,0173

€ 0,089

€ 0,089

€ 0,089

€ 0,089

€ 0,089

€ 0,089

€ 0,089

Variabele kosten