Redundancy, Raid, Centos, termen waar u als hosting klant niet mee geconfronteerd hoeft te worden. Uw website moet zichtbaar zijn en snel laden, uw email altijd bereikbaar. Daar zorgen wij voor. ERC Automatisering ontzorgd..

ERC Automatisering heeft haar GROENE servers in eigen beheer bij datacenter Argeweb in Amterdam geplaatst, deze vps servers zijn eigendom en worden dus niet gehuurd van een andere partij.

Backup en spam

Van deze servers wordt er meerdere malen per week een backup gemaakt om zo uw email en website veilig te stellen. Via ons webserver applicatie pakket Installatron of direct via het beheerpaneel Direct Admin kunt u ook zelf backups maken. De webservers worden dagelijks actief op virussen en spam gescand.

Bereikbaarheid en Cloud

Als u ervoor kiest om uw website(s) door ons te laten ontwikkelen kunt u er dus verzekerd van zijn dat u website 99,8% van de keren bereikbaar is en uw email altijd aankomt. Verder heeft ERC Automatisering een groeiend aantal servers in gebruik welke kunnen worden ingezet voor u eigen “Private Cloud” of virtuele werkplekken en servers. Onze virtuele servers worden dynamisch opgeschaald indien nodig.

Installatron

Onder het controle paneel van Direct Admin gebruiken wij Installatron. Met behulp van Installatron kunt uzelf vanuit Direct Admin eenvoudig tientallen webapplicaties zoals, WordPress, Opencart, Owncloud installeren op uw hostingaccount. De installatie gaat vrij intuïtief, maar als u er toch nog problemen mee hebt, dan kunt u een voorbeeldinstallatie bekijken. Komt u er niet uit dan helpen we u graag.

ip_slider1

Voordelen van Installatron

Het gebruik van Installatron heeft een aantal grote voordelen. De belangrijkste functionaliteit is de automatische update-functie. Hierbij zal Installatron, als er een nieuwe versie van de geïnstalleerde software beschikbaar komt, automatisch een back-up maken van uw webapplicatie en indien mogelijk ook de gebruikte plugins binnen deze webapplicatie automatisch updaten. U wordt hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Online backup

Een ander voordeel van Installatron is het eenvoudig zelf  maken van back-ups. Een back-up via Installatron bevat alle informatie voor jouw website, in tegenstelling tot de back-up functie van Direct Admin, die jouw volledige hostingpakket (inclusief bijvoorbeeld e-mail) back-upt. Hierdoor blijft de back-up via Installatron klein en is het terugplaatsen erg eenvoudig.

Beheersysteem

Het aan onze webservers gekoppelde beheersysteem geeft u als gebruiker direct inzage in de afgenomen diensten, hosting pakketten en domeinnamen en geeft u de mogelijkheid om via IDEAL of Paypal online te betalen. Ook kunt u als klant via het systeem nieuwe diensten als Filtermail, UwCloud Online Backup maar natuurlijk ook hostingpakketten en domeinnamen registreren.