Registreer een nieuwe domeinnaam

Domain:

Controleer beschikbaarheid van een domeinnaam

Domain:

Domeinnaam Registreren

Het aanvragen van uw domeinnaam is binnen een paar muisklikken geregeld. ERC Automatisering legt de domeinnaam vast op uw (bedrijfs)adres zodat u volledig eigenaar bent. ERC Automatisering verlengt uw domeinnaam automatisch voor u. Zo voorkomen wij dat uw website na afloop van de contractperiode onbereikbaar is en u bezoekers misloopt.

Wat is nu een domeinnaam

Een domeinnaam is een uniek internetadres dat uit twee delen bestaat: de eigennaam en de extensie. Bijvoorbeeld: erchosting.nl bestaat uit “erchosting” (de eigennaam) en “.nl” (de extensie). De meest gebruikte extensies zijn “.nl”, “.com”, “.be” en “.eu”. Geef uw domeinnaam een extra dimensie door te kiezen voor een meer exotische extensie zoals “.nu”, “..restaurant”, “.tv”, “.club” of “.mobi”. Naast deze extensies behoren ook alle Europese en de meest gangbare Aziatische extensies tot het assortiment van ERC Automatisering. U kunt vrijwel elke gewenste domeinnaam bij ons registreren. Wij maken onderliggend gebruik van Open Provider voor de registratie.

hostingDe juiste extensie kiezen

Naast een domeinnaam hebt u ook een extensie nodig. Er zijn twee typen extensies waar u uit kunt kiezen: een landgebonden extensie of een algemene extensie. Een voorbeeld van een landgebonden extensie is “.nl” voor Nederland. Voorbeelden van algemene extensies zijn “.com” en “.org”. Naast deze extensies kunt u ook een “.eu” extensie aanvragen. Van de “.eu” extensie zijn er nog genoeg (makkelijke) namen beschikbaar.

Domeinnaam doorsturen naar een ander domein

Domein Forwarding is het doorsturen van bezoekers van domeinnaam “A” naar domeinnaam “B”. Dit kan van pas komen als u bijvoorbeeld van domeinnaam veranderd. Wilt u uw geregistreerde domeinnamen zelf beheren? Bij een domeinregistratie zijn gratis een online controlepaneel waar bijvoorbeeld email, DNS-beheer, wijziging van Nameservers zelf door u kunnen worden aangepast.

ID-Protection

Bescherm uw privacy met ID-Protection. Met ID-Protection kan niemand uw domeinhouder gegevens bekijken. Ook dit is gratis bij ERC Automatisering

Hosting

U kunt met uw eigen domeinnaam e-mails versturen en uw eigen website publiceren maar alleen als u domeinnaam verwijst naar een Hosting pakket tijdens de registratie krijgt u deze vraag gesteld. Wij adviseren u dan ook dan de keuze te maken voor een hosting pakket wat aan uw wensen voldoet. Heeft u hier vragen over neem dan tijdens kantooruren contact met ons op wij adviseren u graag.

Klik hier om naar de website van ERC HOSTING te gaan en u domeinnaam te registreren.