Waar, extra service normaal is.

Persoonlijk, kleinschalig, professioneel, 25 jaar kennis, snel

Wie zijn we zelf

ERC Automatisering bestaat uit 3 mensen, elk met hun eigen expertise. U als klant krijgt een vast contactpersoon. Dit kan verschillen per opdracht of geleverde dienst wilt u bijvoorbeeld uw ICT bij ons onderbrengen dan wordt Erik uw contactpersoon. Vragen over webwinkels dan belt u Melanie. Administratief, op vrijdag is Andre er.

One stop service

Door onze veelzijdigheid in aangeboden diensten beter te omschrijven als een one stop service bedrijf. Met expertises in al deze diensten bent u als klant verzekerd van een totaaloplossing. Elke klant is bij ons uniek en ook U wordt ook als zodanig behandeld. Maar welke services u ook wenst af te nemen, wij kunnen u van dienst zijn.

Service desk

Wanneer u automatiserings klant bent bij ERC Automatisering is het mogelijk om een service contract met ons af te sluiten. U bent dan verzekerd van een snelle response bij calamiteiten. U kunt ons in z’n geval direct bellen of u stuurt een email, In de meeste gevallen is de storing door onze monitoring dienst al ontdekt en zijn we er al mee bezig.

Werkmethodiek

Nadat wij het eerste contact met u hebben gehad en u aan ons kenbaar heeft gemaakt wat u wensen zijn in een persoonlijk of telefonisch gesprek. Gaan wij zo snel mogelijk aan de slag en wordt er een plan van aanpak gemaakt. Als duidelijk is wat u van ons verwacht en gaan wij aan de slag.

Erik Reemst

Over Erik

Ondernemer en betrokken ICTér in hart en nieren sinds 1996 actief met ERC Automatisering. Hiervoor zat hij in de detachering en vond dat het anders en beter kon.

Specialisme:

Allrounder, Automatisering, Webdesign, Social Media, SEO, Websitebaker, Webwinkels, Consultancy, VoIP, Hostingspecialist, HyperV, WordPress, Opencart, Backupspecialist,

Melanie, Social media, webwinkels

Over Melanie

Melanie is uw contactpersoon voor de webwinkels zij behandeld de online bestellingen en beheerd de verzendingen van GSMversterkers.nl en ERC Automatisering

Specialisme

Planning, Webwinkels. Social Media, Logistiek, Communicatie, Administratie, Time management.

ricahrd

Over Richard

Richard heeft zich Linux eigen gemaakt en is hierin gespecialiseerd, verder zijn Webapps zoals DirectAdmin, Firewalls, Logfiles ook kinderspel voor hem.

Specialisme

Centos, Directadmin, /DEV, Logfiles, Hacking, Firewalls, HTML, PHP, Rots

Abu Cherian

Over Abu

Abu is engels sprekende Linux administrator en doet het dagelijks beheer,  onderhoud en storingssupport. Abu werkt dagelijks vanuit India via Skype.

Specialisme

Linxux, Centos, Directadmin, /DEV, Logfiles, Antihacking, Firewalls, HTML, PHP, ROOT