website-onderhoudVroeg of laat heeft iedere website onderhoud of aanpassingen nodig.

De meeste websites voldoen een aantal jaren aan hun doel. Maar toch zullen er vaak tussentijds aanpassingen nodig zijn, bijvoorbeeld het bijhouden van nieuwsberichten, het toevoegen of verwijderen van producten, het bewerken en plaatsen van nieuwe teksten en/of illustraties etc.

Onderhoud aan uw webapplicatie’s en plugins

Heeft u een WordPress website als website applicatie dan is het probleem van hackers en updates van WordPress zelf of Plug-ins welke bepaalde functionaliteiten bieden een te groot probleem. Hiervoor bieden wij onderstaande oplossingen.

WordPress website onderhoudscontracten

Zie u website als een computer, deze heeft ook regelmatig updates en backups nodig.

Klik hier voor een overzicht van onze onderhoudscontracten

Uw onderhoud zelf doen

U kunt natuurlijk ook zelf uw updates van wordpress en plug-ins bijhouden. U doet dit door regelmatig in te loggen via de administrator van uw wordpress website. http://uwdomeinnaam.nl/wp-admin. In de rechtercolom bovenaan wordt dat direct zichtbaar of er updates zijn.

Vervolgens klik u hierop en kiest u voor “alles selecteren” en daarna voor direct daarboven op “plugins bijwerken” Nadat u dit heeft gedaan test u uw website en werkt alles nog dan is het goed, werkt er iets niet of niet goed meer neem dan contact met ons op met de tweede oplossing. Indien WordPress zelf een update nodig heeft wordt dit ook bovenin het scherm aangegeven. Heeft u hier vragen over neem dan even via email of telefoon contact met ons op.

Onderhoud via Installatron

Als laatste optie kunt u er voor kiezen om het systeem volledig automatisch zichzelf te updaten via de Installatron tool die beschikbaar is op uw website beheerpaneel. Dit kunt u of wij voor u instellen maar indien er dan toch plugins uitvallen blijft het risico bij u. Indien u dit wilt laat het ons dan weten.